Naviger op
Log på
Vores website anvender cookies, så vi kan give en bedre service.
Accepter, og fortsæt med at anvende vores website som normalt.
Accepter cookies
Om cookies på forsikringogpension.dk

Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik for hjemmesider under Forsikring & Pension.​tilmelding-nyheder.aspx
Privatlivspolitikken gælder for forsikringogpension.dk og dækker primært en politik for brug af cookies.

1. Kontaktoplysninger

Dette website udbydes af:
Forsikring & Pension
 CVR-nr: 11628184
 Phillip Heymans Allé 1, 2900 Hellerup
Telefon: 41 91 91 91
 
Har du spørgsmål til Forsikring & Pensions privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os på ovennævnte adresse eller via e-mail på:

2. Behandling af persondata 

 
Nyhedsbreve fra Forsikring & Pension
Ved tilmelding til Forsikring og Pensions nyhedsbrev oplyses navn og e-mail adresse. Oplysningerne bruges ikke til andre formål end udsendelse af nyhedsbreve.
 
Oplysningerne gemmes indtil nyhedsbrev frameldes igen. Med hvert nyhedsbrev gives mulighed for framelding, ligesom du altid kan framelde nyhedsbrev her på siden.
 
Forsikringsoplysningens behandling af persondata
Forsikringsoplysningen henvender sig til alle, som har brug for objektiv rådgivning om forsikringer.
 
Hvis du henvender dig til Forsikringsoplysningen via funktionen ”stil et spørgsmål” behandler vi dine oplysninger i vores mail-system (Outlook) for at kunne besvare din henvendelse. Når du har modtaget et eller flere svar på din henvendelse og korrespondancen er afsluttet, slettes dine personoplysninger fra mail-systemet. Henvender du dig via vores Facebook slettes dine personoplysninger ligeledes, når korrespondancen er afsluttet.
 
Dine personoplysninger anvendes ikke til andre formål og de videregives heller aldrig uden dit samtykke.
 
Du har altid mulig for at kontakte Forsikring & Pension hvis du vil have indsigt i, hvorvidt vi behandler personoplysninger om dig, samt hvilke oplysninger, der er tale om.
 
Hvis du vil klage over Forsikringsoplysningens behandling af dine personoplysninger har du mulighed for at kontakte Datatilsynet – Link til Datatilsynets hjemmeside.

3. Cookiepolitik

3.1 Om cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Det er passive filer, der kan lagres eller tilgås i brugerens terminaludstyr, men ikke i sig selv interagere eller manipulere med udstyr eller oplysninger.

Brug af cookies kræver som hovedregel samtykke fra brugeren af hjemmesiden. ”Tekniske cookies”, der styrer funktionerne på en hjemmeside, eller som er nødvendige for funktionen af en tjeneste, som brugeren specifikt har anmodet om, er undtaget fra samtykkekravet.

3.2 Formål med brug af cookies på Forsikringogpension.dk

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere på hjemmesiden og til at analysere aktiviteten på hjemmesiden, for at forbedre brugervenligheden. Vi bruger også tekniske cookies til at sikre funktionaliteten på siden.  Vi registrerer ikke brugeradfærd uden for vores egne hjemmesider.

Deklaration af websitets brug af cookies: 

​Formål med brug af cookies på websitet: Intern /
1. parts cookies
Ekstern /
3. parts cookies
​Teknisk funktionalitet
ja
​ja
​Trafikmåling
ja
ja
​Annonceafvikling (frekvens, brugermåling og lign.)
nej
nej
​Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering ​ nej
nej

3.3 Brug af 3. parts cookies

Vi anvender forskellige værktøjer til at understøtte vores services på hjem-mesiden. Nogle værktøjer leveres af andre. Disse kan også være baseret på cookies, der så sættes på vores hjemmeside af leverandøren af værktøjet. Nedenfor kan du se hvilke leverandører vi benytter
• Vimeo
• Google Analytics (statistik)
• Google Tag manager
• Youtube

3.4 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter maksimalt 24 måneder, men de fornyes efter hvert besøg.

3.5  Sådan sletter du cookies

Se vejledning til sletning af cookies her
Sådan sletter eller blokerer du cookies
Slet flash cookies: (gælder alle browsere)
Vær opmærksom på, at det ikke er altid du  bør slette dine cookies?
Når du sletter dine cookies, mister du værdifuld information og gør din færden på internettet unødig besværlig. Mange sletter cookies for at rydde deres søgehistorik eller skjule hvilke sider, de har besøgt, men her er det faktisk nemmere blot at skifte til Private Browsing og bevare fordelene ved cookies, der sikrer at dine præference huskes fra gang til gang.

3.6 Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.
 
Særligt vedrørende Google Analytics kan du fravælge cookies her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.7 Browseroptimering

Forsikringsguiden er optimeret til følgende browsere:
Internet Explorer 7/8/9 eller nyere
Chrome/Safari 
Firefox
Publiceret/opdateret 02-03-2018