Tema
Debat

Nu kan du ta’ Forsikringsguiden med i lommen

30. mar. 2017
Forbrugernes sammenligningsværktøj for forsikringer, Forsikringsguiden.dk, er blevet opgraderet og kan nu nemt bruges på farten på smartphone og tablet. Forbrugerrådet Tænk og Forsikring & Pension står bag guiden, der årligt bruges af flere end 200.000 danskere til at sammenligne dækning og pris på de mest gængse forsikringer.

Sammenligningsværktøjet Forsikringsguiden.dk har fået et make-over, så det nu er endnu nemmere og hurtigere at finde og sammenligne dækning og pris på forsikringer, uanset hvor og hvornår du har brug for det.

 

- Står du hos en bilforhandler for at se på ny bil, kan du takket være det nye design nu hurtigt tjekke på din smartphone, hvad en ansvars- og kaskoforsikring koster og sammenligne pris og dækning blandt 23 forskellige forsikringsselskaber, siger underdirektør Hans Reymann-Carlsen fra Forsikring & Pension, der sammen med Forbrugerrådet Tænk står bag udviklingen af Forsikringsguiden.dk
 
Faktisk er bilforsikringen den forsikring, som danskerne oftest søger oplysninger om på Forsikringsguiden efterfulgt af indbo- og rejseforsikringen, mens husforsikring, ulykkesforsikring og fritidshusforsikring er henholdsvis tredje, fjerde og femte mest søgte forsikring på guiden. 

Se pris og dækning på farten og derhjemme

- Vi er glade for at kunne tilbyde forbrugerne en så nem og ligetil mulighed for at finde og sammenligne de mest gængse forsikringer, når man har brug for det.
 
- Det kan være derhjemme, i sommerhuset, hos naboen, på færgen eller bare på farten, man har behov for at se, hvad en forsikring koster, og hvad den dækker.
 
- Det skal dog ikke være en online-jagt på det billigste tilbud. Det gælder om at finde den forsikring, der dækker lige netop dine behov til den bedst mulige pris. Og dét er altid godt at gøre fx en gang om året. Guiden er i øvrigt det eneste sammenligningsværktøj på nettet, hvor man kan sammenligne så mange forskellige forsikringer, siger Hans Reymann-Carlsen.
 
På Forsikringsguiden kan man nemt komme videre og bede om et konkret tilbud hos et eller flere selskaber, og som noget nyt kan man bedre se, hvordan de enkelte selskaber klarer sig i Ankenævnet for Forsikring med klagesager i forhold til deres markedsandel.  

Fakta om Forsikringsguiden.dk

Forsikringsguiden.dk er udviklet af brancheorganisationen Forsikring & Pension i samarbejde med Forbrugerrådet Tænk. Forsikringsguiden.dk er det eneste sammenligningsværktøj på nettet, der tilbyder nuanceret sammenligning af pris, dækning og service på de mest gængse forbrugerforsikringer, nemlig på bil-, hus-, fritidshus-, ulykkes-, indbo- og rejseforsikringer. Forsikringsguiden.dk bruges årligt af flere end 200.000 danskere.
 

Med Forsikringsguiden.dk i nyt design er det blevet nemmere på mobilen at sammenligne dækning og pris på forsikringer.

Kontakt


Jesper Hjorth Jespersen

Kommunikationskonsulent
+45 41 91 91 02