Tema
Debat

Pressetelefon 41 91 91 01

Forsikring & Pension er en brancheorganisation for forsikringsselskaber og de tværgående pensionskasser. Vi bidrager konstruktivt med at skabe tryghed og til at løse velfærdssamfundets udfordringer.


11 dec 2018

Nu kan du blive klogere på ejerskifteforsikringen

Skal jeg købe en ejerskifteforsikring? Hvor kan jeg købe den? Hvad dækker den, og hvad koster den? - Forsikring & Pensions nye værd-at-vide guide hjælper forbrugerne med at få styr på en vanskelig forsikring.
Debatindlæg
7 dec 2018

Forsikring & Pension til Yngre Læger: Jeres kritik bygger på myter

Debatindlæg bragt i Altinget 7. december 2018
6 dec 2018

Topmøde om mentalt overskud

Hvad skal der til for, at danskerne får mere overskud i hverdagen og mindre stress? Det skal politikere, organisationsledere og direktører finde svar på fredag d. 7. december ved et topmøde på Christiansborg
Kommentar
4 dec 2018

Finansloven tager godt hånd om pensionsudfordringer

Med den netop indgåede finanslovsaftale har regeringen taget endnu et positivt skridt i retningen mod at få styr på de uhensigtsmæssigheder, der har været på pensionsområdet. Forsikring & Pension roser de nye initiativer
2 dec 2018

Landsdækkende kampagne skydes i gang for lovpligtige ansvarsforsikringer

50.000 køretøjer på vejene har i dag ikke den lovpligtige ansvarsforsikring. Det kan koste ejeren eller brugeren dyrt, hvis han eller hun påkører og invaliderer et andet menneske uden at være forsikret. For at få flest mulige til at få orden i deres forsikringsforhold træder en ny lov i kraft 1. januar 2019, der aktiverer et dagsgebyr på 250 kroner hos de, der fra årsskiftet ikke har forsikret deres køretøj. En stor kampagne vil fra 3. december informere om dagsgebyret, som et stort flertal i befolkningen, ifølge Epinion, også finder rimeligt.

Få vores nyeste analyser og statistikker

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her