Tema
Debat

Fakta om Pension

Fakta om Pension er et online værktøj, hvor du som forbruger kan sammenligne alle danske pensionsselskaber og -kassers ordninger på afkast, omkostninger, forsikringer, risiko, services og rådgivning. Ved at angive din alder, samlet årlige indbetaling til pension og størrelsen på ens nuværende pensionsopsparing, får forbrugeren et retvisende billede, der passer til lige den kundetype, du er.

 

Alle pensionsselskaber, der udbyder pensionsordninger gennem en arbejdsplads, er med på Fakta om Pension.

 

 

Læs også


19. okt. 2020

Danmark er fortsat i pensions-superligaen

Danmark er netop igen blevet kåret til at have et af verdens bedste pensionssystemer. Det er sket i en international undersøgelse, der hvert år gennemgår og rangordner en lang række landes pensionssystemer.

Konceptet - Fakta om Pension

Fakta om Pension sammenligner pensionsordninger i forskellige selskaber. Alle dele af pensionsordningen sammenlignes – ikke alene afkast og omkostninger, men også forsikringer, valgmuligheder, risiko, service og rådgivning. Sammenligningen er opdelt på forskellige kundetyper. Du vælger selv ud fra kriterierne: Alder, årlig indbetaling til pension og nuværende pensionsopsparing.
Skærmprint af hjemmesiden Fakta Om Pension.dk

Historien bag

Fakta om Pension er udviklet af Forsikring & Pension. Fakta om Pension giver en unik sammenligning af bl.a. afkast og omkostninger for forskellige pensionsordninger. Formålet er at skabe gennemsigtighed og hjælpe forbrugerne til at træffe beslutninger på et oplyst grundlag.

Kontakt


Lotte Katrine Ravn

Chefkonsulent, cand.polit.
+45 41 91 90 84

Martin Petersen

Konsulent
+45 41 91 90 86