Tema
Debat

Forsikringsguiden

Kort om Forsikringsguiden

 

Nem og hurtig online-sammenligning af forsikringsdækninger, vilkår og priser.
Det er Forbrugerrådet Tænk og Forsikring & Pension, der står bag Forsikringsguiden.

Formålet er at skabe gennemsigtighed i forsikringsmarkedet og derigennem hjælpe forbrugerne til at vælge den rigtige forsikring til den bedste pris.

 

 

Nyt fra Forsikringsguiden


3. jul. 2019

5 år senere: Danskerne ved stadig ikke, hvad det blå sygesikringskort dækker

Denne sommer er det 5 år siden, at det blå sygesikringskort blev fast inventar i kufferten på rejser inden for EU. Danskere tror dog stadig, at det blå kort dækker meget mere, end det reelt gør. Det viser en ny rundspørge foretaget af Epinion på vegne af Forsikringsguiden.
20. jun. 2019

Unge glemmer rejseforsikringen

Mere end hver tredje ung har rejst uden for Norden uden en rejseforsikring. Det viser en ny rundspørge foretaget af Epinion på vegne af Forsikringsguiden. Det kan give store økonomiske problemer, hvis uheld eller sygdom rammer.

 

Konceptet - Forsikringsguiden

Via online adgang til forsikringsselskaber og agenturer giver Forsikringsguiden et godt overblik over de private forsikringer, som selskaberne tilbyder og som er de mest købte forsikringstyper.

Man kan sammenligne forsikringsvilkår og priser for de mest almindelige forbrugerforsikringer og derved få indblik i priser og forsikringsvilkår. Priser er baseret på de risikooplysninger og dækningsønsker, man selv indtaster.
Forsikringsguiden.dk har seks søgemaskiner for forsikring: Bil, hus, indbo, ulykke, fritidshus og rejse

Historien bag

Forsikringsguiden er udviklet af Forsikring & Pension i samarbejde med Forbrugerrådet Tænk.

Formålet er at skabe gennemsigtighed i forsikringsmarkedet og derigennem hjælpe forbrugerne til at vælge den rigtige forsikring til den bedste pris.