Tema
Debat

Pensionsmåleren

Kort om Pensionsmåleren

Du kan se, hvor meget du kan forvente at få i pension

Du kan se, hvor meget du får i pension i forhold til hvor meget du tjener i dag

Du kan se, hvordan barsel eller deltid vil påvirke din pension

 

Læs også


20. okt. 2019

Danmark har et pensionssystem i verdensklasse

Ny international undersøgelse har igen kåret det danske pensionssystem til at ligge helt i top internationalt. Det sker i den internationale pensionsanalyse fra Melbourne Mercer Global Pension Index, der udkommer årligt.
19. okt. 2019

Mere end hver tredje dansker har ikke styr på deres pension

Mere end hver tredje dansker har ikke styr på pensionen, viser helt ny undersøgelse. Faktisk er det hele 38 procent, der angiver, at de ikke har styr på den økonomi, de skal leve af i den tredje alder. Derfor opfodrer en samlet pensionsbranche til, at man tjekker sin pension.

Konceptet - Pensionsmåleren

 

Pensionsmåleren giver alle med en pensionsopsparing et fingerpeg om, hvor meget den enkelte kan forvente at få i pension. Der er også en beregning af din såkaldte dækningsgrad – dvs. hvor meget du vil få at leve for som pensionist i forhold til i dag som lønmodtager. Pensionsmåleren kan også vise effekten af at holde barsel eller være på deltid i en periode. Du kan samtidig se, hvor meget du skal indbetale ekstra for at modvirke denne effekt.

Historien bag

Pensionsmåleren er udviklet af Forsikring & Pension. Pensionsmåleren giver et hurtigt og nemt overblik over, hvor meget du vil have at leve for som pensionist – og hvordan barsel eller deltid kan påvirke din pensionsopsparing. Formålet er at skabe gennemsigtighed og hjælpe forbrugerne til at træffe beslutninger på et oplyst grundlag.

 

Kontakt


Public affairs og kommunikation

Michael Riff Alexandersen

Senior European Affairs Advisor, Chefkonsulent
+45 41 91 90 75